Primers plats
- Amanida d'escarola, magrana i pinyons
- Amanida de bledes amb formatge de cabra, vinagreta de mel, nous i avellanes
- Amanida de cogombre i branquillons d'api amb encenalls de formatge sec i pernil ibèric
- Amanida de col llombarda amb pipes de carbassa i salsa de iogurt
- Amanida de mongetes tendres amb tomàquet al perfum d'all
- Amanida de raves i cogombre
- Amanida rústica de tomàquet, peix i pa sec
- Amanida tèbia de mongetes blanques
- Arròs amb carxofes i bolets
- Arròs amb fesols* i naps
- Arròs integral amb verdures
- Broquetes de cirerols (tomàquets cherry), formatge, olives, dàtils...
- Bunyols de carabassó i alfàbrega
- Calçots al forn
- Canelons d'espinacs
- Cigrons amb bacallà i espinacs
- Coca de recapte amb arengada
- Coques amb tomàquet, sardines i mató
- Crema de carbassa
- Crema de coliflor, bròquil i ametlles
- Crema de llenties vermelles, pastanaga i coriandre
- Crema de mongetes blanques, carbassa i romaní
- Crema de porro i fonoll amb espècies, llavors de sèsam i rosella
- El circ al plat
- Empedrat de mongetes amb ventresca de bonítol
- Escalivada amb ou dur
- Espirals amb carabassó i alfàbrega
- Falàfels
- Gaspatxo de cigrons
- Gaspatxo de remolatxa
- Guacamole amb nachos
- Hummus (paté de cigrons) amb bastonets
- Lasanya morada
- Mandonguilles d'espinacs
- Pastís d'escalivada i patata
- Paté d'albergínia
- Paté d’olives
- Pizzes
- Pèsols a l'all cremat
- Sopa de ceba gratinada
- Sopa de llenties
- Sopa de llenties amb mostassa
- Sopa de peix, cloïsses i espàrrecs de marge
- Sopa freda de meló amb encenalls d'ibèric i menta
- Tallarines amb espàrrecs i bolets
- Torrada amb escalivada
- Trinxat de col i patata
- Troncs de carbassó farcits
- Truita de patates i verdures