Es poden fer truites exclusivament de patates, o de verdures, però aquí proposem una truita mixta de patata i verdura.
Ingredients per a 4 persones
- 5 ous
- 300 g de patata (2 patates petites)
- 300 g de carabassó (1 unitat mitjana)
- Oli d'oliva verge
- Sal
Elaboració
- Tallar el carabassó a daus petits i coure’ls amb el seu propi suc.
- Pelar i tallar les patates de la mateixa manera, i bullir-les fins que s’estovin.
- Batre els ous i salar-los al gust.
- Barrejar el carabassó, les patates i els ous.
- Preparar una paella amb l’oli, i quan estigui calent abocar-hi la massa, i treballar-la fins que qualli.
Com a suggeriment de presentació, tallar la truita en quadrats i servir amb escuradents punxats per facilitar-ne el consum a les festes. Cal vigilar amb els bastonets si són per als més petits.
Adaptat de: Recetasdiarias
Data d'actualització:
10.04.2019