Ingredients (per a 4 persones)
- 2 bosses de nachos ("tortitas” de blat de moro fregides)
Per al guacamole:
- 2 o 3 alvocats madurs
- 1 ceba mitjana
- 1 tomàquet madur gran
- coriandre fresc
- un raig de suc de llimona natural
- sal
- pebre
- oli d’oliva verge
Preparació
- Pelar els alvocats i posar-los tallats en un bol.
- Aixafar-los amb la forquilla i afegir-hi el suc de llimona, perquè no s’oxidin i canviï el color.
- Afegir la ceba tallada petita i el tomàquet sense pelar també tallat petit.
- Tallar el coriandre el més petit que es pugui i afegir-ho a la barreja anterior.
- Remenar-ho tot bé i salpebrar-ho, i si s’escau afegir-hi una cullerada de cafè d’oli d’oliva verge, per fer la salsa menys espessa.
- Posar els nachos en un plat i acompanyar-ho amb la salsa obtinguda al centre.
Adaptat de: Receptes
Data d'actualització:
10.04.2015