Ingredients (per a 4 persones)
- 1 base de pizza
- 4-5 xampinyons frescos laminats
- 100 g de pernil cuit
- 50 g de mozzarella ratllada
- Sofregit de tomàquet (aproximadament 5-6 cullerades soperes)
- Tomàquet madur
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Orenga
Preparació
- Posar a escalfar el forn a 180 °C.
- Netejar bé els xampinyons i laminar-los.
- Tallar a trossos mitjans el pernil cuit.
- Fer un sofregit de tomàquets madurs amb una mica d’oli d’oliva verge i sal.
- Un cop fet el sofregit, estendre sobre la massa uniformement, i posar-hi a sobre el pernil i els xampinyons.
- Posar una capa fina de formatge per tota la superfície i especiar l’orenga al gust.
- Fornejar la pizza entre 15 i 20 minuts en funció del grau de cocció desitjat.
Adaptat de: Recetasdiarias
Data d'actualització:
10.04.2019