Segons plats
- Assortit de broquetes de mar
- Bunyols de calçots
- Cassoleta de cigrons amb curri
- Cassoleta de conill amb pèsols, carxofes i farigola
- Cigrons amb curri
- Conill a la vinagreta
- Costelles de xai rostides amb amanida tèbia de mongetes seques i carxofa amb romaní
- Escudella i carn d'olla
- Estofat de sípia amb estragó
- Estofat de verdures amb tofu
- Fals paté de llenties i nous
- Faves ofegades amb calamars
- Filets de gall dindi amb salsa picant de préssecs
- Gratinat de mongetes tacades
- Gratinat de mongetes vermelles
- Guisat de pollastre amb vi negre
- Hamburgueses de mongetes vermelles
- Lasanya de llenties i blat
- Llagostins amb amanida de taronja
- Llenties amb arròs i bolets
- Llobarro al forn amb aroma de fonoll i llimona
- Llom a la sal amb compota de poma
- Llom rostit amb taronja i pinyons
- Mongeta del ganxet amb sípia
- Orada al forn amb patates, moniato i ceba llescats
- Ous al plat amb pèsols
- Paella de bacallà i espinacs
- Pastissets de peix i patata
- Pastís de peix i pèsols
- Patates amb pebre vermell
- Pollastre amb samfaina
- Pollastre rostit farcit de fruites
- Remenat d'espàrrecs de marge, alls tendres i gambetes
- Suprema de salmó amb crosta d'olives verdes i herbes fresques
- Tonyina a la mostassa amb guarnició de tomàquet i recuit
- Truita de farina de cigró, pastanaga i porro
- Truita de patates, ceba i pastanaga sense ou (amb farina de cigró)
- Xai cruixent amb puré de pèsols amb menta