INGREDIENTS PER A QUATRE PERSONES
- 700 g de cigrons cuits
- 2 patates mitjanes
- 5-6 tronxos d’api
- 1 ceba
- ¼ litre de brou vegetal
- 60 g d’olives negres d’Aragó
- 4 brots de julivert
- 1 cullerada sopera de curri
- 3 cullerades soperes d’oli d’oliva verge
- Sal iodada
ELABORACIÓ
- Es posa a coure la ceba, pelada i tallada fina, dins una cassola de fang amb l’oli, fins que s’estovi.
- S’hi afegeix l’api net i tallat fi, les patates tallades a daus, el curri (i una mica de sal, si es vol).
- Es deixa coure uns 5 minuts.
- S’hi afegeixen els cigrons, el brou i les olives, i es cou uns 5-8 minuts més.
- Se serveix en cassoletes individuals decorades amb el julivert picat.
COMENTARI DIETÈTIC
La base d'aquest plat són els llegums i les hortalisses, per la qual cosa resulta molt saludable i nutritiu.
Es poden servir com a segon plat, amb uns triangles de pa de pagès torrat, per exemple. Si s'acompanyen d'una amanida de primer plat i unes postres a base de fruita fresca, pot resultar un menú ben complet i equilibrat.
Data d'actualització:
10.03.2021