Vies de transmissió, situacions de risc, diagnòstic, tractament, mesures de prevenció i on adreçar-se per obtenir més informació sobre aquestes malalties.
Lesions generalment indolores, localitzades a la regió genital tant dels homes com de les dones i produïdes pel virus del papil·loma humà.
Infecció causada pel bacteri Neisseria gonorrhoeae, que pot afectar l'aparell genital i urinari de l'home o de la dona, la boca, la faringe i l'anus.
Malaltia produïda per un virus (VHB) que afecta el fetge i s'acostuma a curar abans dels sis mesos sense cap tipus de conseqüències.
Malaltia produïda per un virus (VHC) que afecta el fetge i sol contraure's per l'ús de material contaminat, però també per transmissió sexual.
Infecció causada pel virus de l'herpes simple o VHS, sovint asimptomàtica, que no desapareix de l'organisme i pot reactivar-se en qualsevol moment.
Malaltia causada pel bacteri Chlamydia trachomatis, que acostuma a afectar els òrgans genitals i el recte i a no presentar símptomes.
Infecció de transmissió sexual provocada per tres subtipus de bacteri diferents dels que causen la infecció genital per clamídia més corrent.
Malaltia causada per un bacteri anomenat Treponema pallidum que, sense tractament, evoluciona per etapes fins arribar a provocar complicacions greus.
Infecció causada pel paràsit Trichomonas vaginalis, que afecta principalment la dona (a la vagina i la uretra) i en un grau menor, l'home (a la uretra).
Malaltia que destrueix el sistema immunitari (les defenses del cos) produïda pel virus de la immunodeficiència humana (VIH).
Plans d'actuació, guies i protocols i altres materials d'interès relacionats amb les ITS de l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT).