Vacuna COVID-19

Campanya de vacunació contra la COVID-19

Preguntes sobre la vacunació

El 27 de desembre del 2021 va començar la campanya de vacunació contra la COVID-19 a Catalunya. Enguany, tot i que més del 70% de la població catalana ha estat vacunada, la vacunació continua essent la principal eina per fer front a la COVID-19.

Encara no t'has vacunat contra la COVID-19? A què esperes?

Totes les persones majors de 12 anys residents a Catalunya. 

Demana dia i hora per vacunar-te a vacunacovidsalut.cat.

Si ho desitges, també et pots vacunar en un dels punts de vacunació sense cita.

  • La targeta sanitària individual (TSI), juntament amb el DNI, el NIE o el passaport.
  • L'SMS del justificant de la programació de la cita enviat per /Salut, a excepció que et vacunis en un punt de vacunació sense cita.
  • Si tens menys de 15 anys i el teu pare, mare, tutor o tutora legal no poden acompanyar-te el dia de la vacunació, la persona autoritzada que t'acompanyi haurà de portar la següent autorització (descarrega-te-la per poder omplir-la).
  • Si tens menys de 60 anys i has estat vacunat amb una primera dosi de la vacuna d'Oxford/AstraZeneca – Vaxzevria, el dia de la vacunació has de portar un consentiment informat en cas que rebutgis la vacuna de Pfizer/BioNTech – Comirnaty com a la segona dosi.

El dia de la vacunació, es recomana portar una peça de roba de màniga curta, que es pugui pujar fins a l'espatlla, o una peça de roba sense mànigues. En cas que es vulgui, també es pot portar un jersei a sobre, que es pugui treure ràpidament i còmodament.

S’han habilitat diferents punts de vacunació per tot Catalunya amb l’objectiu d’arribar a tota la població de forma àgil i còmoda. 

Mitjançant el web vacunacovidsalut.cat també podràs escollir vacunar-te en el teu centre d'atenció primària (CAP) de referència.

Si ho desitges, també et pots vacunar en un dels punts de vacunació sense cita.