Vacuna COVID-19

Campanya de vacunació contra la COVID-19

Preguntes sobre la vacunació

El 27 de desembre del 2020 va començar la campanya de vacunació contra la COVID-19 a Catalunya. Enguany, tot i que més del 70% de la població catalana ha estat vacunada, la vacunació continua essent la principal eina per fer front a la COVID-19.

Encara no t'has vacunat contra la COVID-19? A què esperes?

Totes les persones majors de 12 anys residents a Catalunya. 

Demana dia i hora per vacunar-te a vacunacovidsalut.cat.

Si ho desitges, també et pots vacunar en un dels punts de vacunació sense cita.

  • La targeta sanitària individual (TSI), juntament amb el DNI, el NIE o el passaport.
  • L'SMS del justificant de la programació de la cita enviat per /Salut, a excepció que et vacunis en un punt de vacunació sense cita.
  • Si tens menys de 15 anys i el teu pare, mare, tutor o tutora legal no poden acompanyar-te el dia de la vacunació, la persona autoritzada que t'acompanyi haurà de portar la següent autorització (descarrega-te-la per poder omplir-la).

El dia de la vacunació, es recomana portar una peça de roba de màniga curta, que es pugui pujar fins a l'espatlla, o una peça de roba sense mànigues. En cas que es vulgui, també es pot portar un jersei a sobre, que es pugui treure ràpidament i còmodament.

En cas de vacunar-te de la primera o segona dosi, hauràs de dirigir-te als diferents punts de vacunació habilitats per tot Catalunya; si demanes cita mitjançant vacunacovidsalut.cat, també podràs escollir vacunar-te en el teu centre d’atenció primària (CAP). Si ho desitges, pots rebre la vacuna en un dels punts de vacunació sense cita.

En cas que et vacunessis amb Janssen consulta tota la informació per rebre la dosis de record; i, si has de rebre la dosis addicional d’altres vacunes, visita la informació per poder rebre la dosis addicional.