• Inici
  • Macedònia de maduixes i taronja amb gelatina d’espècies

Macedònia de maduixes i taronja amb gelatina d’espècies

Bàner amb logotip oficial i lema AIFV 2021

INGREDIENTS PER A 5 PERSONES:

  • 300 g de maduixes i taronja (en altres èpoques de l’any, es poden escollir altres fruites de temporada)
  • 50 g de sucre
  • 3 fulles de gelatina
  • 300 ml d’aigua
  • 100 ml de suc de taronja (en altres èpoques de l’any, es poden escollir altres fruites de temporada)
  • ½ beina de vainilla
  • canyella
  • pell de llimona (si no és època, se'n pot prescindir)
  • pell de taronja (si no és època, se'n pot prescindir)
  • menta fresca

 

ELABORACIÓ

1. Renteu i talleu a trossos les fruites.
2. Hidrateu les fulles de gelatina amb aigua freda durant uns minuts.
3. En un cassó, poseu els 300 ml d’aigua, el sucre, el suc i les espècies.
Remeneu i arrenqueu-li el bull durant uns segons. Reserveu-ho.
4. Escorreu la gelatina i afegiu-la al líquid calent. Remeneu-ho tot plegat fins que es dissolgui completament. Coleu-ho.
5. Aboqueu-ho en un recipient ample i ho poseu a la nevera unes hores fins que qualli.
6. Agafeu la gelatina i la remeneu perquè quedi com una salsa.
7. Disposeu la fruita tallada en un plat i cobriu-la amb la gelatina remenada. Decoreu amb les fulles de menta fresca i ratlleu una mica de la pell dels cítrics per sobre.

Data d'actualització:  23.03.2021