INGREDIENTS PER A 5 PERSONES:
- 300 g de maduixes i taronja (en altres èpoques de l’any, es poden escollir altres fruites de temporada)
- 50 g de sucre
- 3 fulles de gelatina
- 300 ml d’aigua
- 100 ml de suc de taronja (en altres èpoques de l’any, es poden escollir altres fruites de temporada)
- ½ beina de vainilla
- canyella
- pell de llimona (si no és època, se'n pot prescindir)
- pell de taronja (si no és època, se'n pot prescindir)
- menta fresca
ELABORACIÓ
- Renteu i talleu a trossos les fruites.
- Hidrateu les fulles de gelatina amb aigua freda durant uns minuts.
- En un cassó, poseu els 300 ml d’aigua, el sucre, el suc i les espècies.
Remeneu i arrenqueu-li el bull durant uns segons. Reserveu-ho. - Escorreu la gelatina i afegiu-la al líquid calent. Remeneu-ho tot plegat fins que es dissolgui completament. Coleu-ho.
- Aboqueu-ho en un recipient ample i ho poseu a la nevera unes hores fins que qualli.
- Agafeu la gelatina i la remeneu perquè quedi com una salsa.
- Disposeu la fruita tallada en un plat i cobriu-la amb la gelatina remenada. Decoreu amb les fulles de menta fresca i ratlleu una mica de la pell dels cítrics per sobre.
Data d'actualització:
23.03.2021