• Inici
  • Lasanya de llenties i blat

Lasanya de llenties i blat

Ingredients per a 4 persones

  • 160 g de ceba
  • 80 g de pastanaga
  • 40 g de porro
  • 100 g de tomàquet
  • 8 grans d’all
  • 40 g de pebrot
  • 160 g de blat forment
  • 200 g de llenties
  • 120 g de plaques de pasta
  • 400 ml de beguda de civada
  • 70 g de farina blanca
  • 40 g de formatge ratllat
  • 100 ml d’oli oliva
  • Nou moscada
  • Llorer
  • Sal


Elaboració

1. Feu un sofregit amb totes les verdures.
2. Bulliu les llenties i el blat forment amb una fulla de llorer, i una vegada cuites i escorregudes barregeu-les amb el sofregit i reserveu.
3. Amb les plaques de pasta prèviament bullides i el farciment de llenties i blat, munteu la lasanya, cobriu-les amb beixamel i formatge i gratineu-la al forn.


Recepta cedida per Ecomenja

Data d'actualització:  22.04.2016