Ingredients (per a 4 persones)
- 2 bosses de nachos ("tortitas” de blat de moro fregides)
 
Per al guacamole:
- 2 o 3 alvocats madurs
 - 1 ceba mitjana
 - 1 tomàquet madur gran
 - coriandre fresc
 - un raig de suc de llimona natural
 - sal
 - pebre
 - oli d’oliva verge
 
Preparació
- Pelar els alvocats i posar-los tallats en un bol.
 - Aixafar-los amb la forquilla i afegir-hi el suc de llimona, perquè no s’oxidin i canviï el color.
 - Afegir la ceba tallada petita i el tomàquet sense pelar també tallat petit.
 - Tallar el coriandre el més petit que es pugui i afegir-ho a la barreja anterior.
 - Remenar-ho tot bé i salpebrar-ho, i si s’escau afegir-hi una cullerada de cafè d’oli d’oliva verge, per fer la salsa menys espessa.
 - Posar els nachos en un plat i acompanyar-ho amb la salsa obtinguda al centre.
 
Adaptat de: Receptes
							Data d'actualització:
							 10.04.2015