• Inici
  • Batut de maduixa, plàtan i llet

Batut de maduixa, plàtan i llet

Baner logo AIFV

 

batut_maduixa_platansINGREDIENTS PER A QUATRE PERSONES

  • 350 g de maduixots madurs (en altres èpoques de l’any, es poden escollir altres fruites de temporada)
  • 2 plàtans grans madurs
  • 500 ml de llet de llet o beguda vegetal (sense sucres afegits)

 

PREPARACIÓ

  1. Treure les parts no comestibles de les fruites i tallar-les a trossos.
  2. Barrejar les fruites i la llet i triturar-ho tot amb la batedora fins obtenir-ne una mescla homogènia. Ja està llest per prendre.

Si la consistència del batut és massa espessa, afegir-hi més llet i, si és massa líquida, s’hi pot afegir més fruita.

 

COMENTARI DIETÈTIC

Encara que la fruita és millor consumir-la sencera, aquesta és una preparació molt senzilla que es pot prendre de tant en tant. És una bona opció per berenar, per exemple, que acostuma agradar molt als infants. L’addició de llet suposa una aportació energètica i nutricional més elevada que les postres habituals de fruita fresca sola, però si s’ha fet un àpat lleuger, també pot ser una recepta per acabar un dinar o un sopar.

Data d'actualització:  12.04.2021