• Inici
  • Macedònia de taronja, raïm i magrana amb menta fresca

Macedònia de taronja, raïm i magrana amb menta fresca

Bàner amb logotip oficial i lema AIFV 2021

Ingredients per a 4 persones

  • 2-3 taronges
  • 20-25 grans de raïm
  • 1 magrana
  • 400 ml (2 gots) de suc de taronja
  • unes fulles de menta fresca

 

Elaboració

  1. En un bol gran, peleu i talleu les taronges a daus.
  2. Desgraneu la magrana i barregeu-la amb la taronja.
  3. Afegiu-hi els grans de raïm tallats per la meitat i sense els pinyols.
  4. Regueu les fruites amb el suc.
  5. Tapeu-ho i poseu-ho en fresc.
  6. Al moment de servir, afegiu-hi unes fulles de menta fresca.

 

Comentari dietètic

Es tracta d’una proposta excel·lent a base de fruites fresques de tardor. Les fruites fresques sempre són les millors postres i refrigeris, i a banda de prendre-les senceres, de tant en tant es poden presentar amb formats diferents com el d’aquesta proposta. La menta acaba de donar el punt de frescor a aquesta recepta.

Data d'actualització:  08.11.2021