• Inici
  • Macedònia de taronja, raïm i magrana amb menta fresca

Macedònia de taronja, raïm i magrana amb menta fresca

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

2-3 taronges
20-25 grans de raïm negre
1 magrana
400 ml de suc de taronja
unes fulles de menta fresca

 

ELABORACIÓ

1. En un bol gran, peleu i talleu les tarones daus.
2. Desgraneu la magrana i barregeu-la amb la taronja.
3. Afegiu-hi els grans de raïm tallats per la meitat i sense els pinyols.
4. Regueu les fruites amb el suc.
5. Tapeu-ho i poseu-ho en fresc.
6. Al moment de servir, afegiu-hi unes fulles de menta fresca.

 

COMENTARI DIETÈTIC

Es tracta d’una proposta excel·lent i refrescant a base de fruites fresques de tardor. Les fruites fresques sempre són els millors postres i refrigeris, i a banda de prendre-les senceres, de tant en tant es poden presentar amb formats diferents com el d’aquesta proposta. La menta acaba de donar el punt de frescor a aquesta recepta.

Data d'actualització:  11.03.2021