Ingredients per a una persona
- 2 rodanxes de moniato
- 2 castanyes cuites
- 2 talls prims de codonyat
- 1 cullera de postres de pinyons torrats
- 2 cullerades soperes de xocolata fosa
- 2 fulles de menta fresca
Elaboració
- Presenteu dues rodanxes de moniato cuit al forn en un plat de postres.
- Afegiu-hi al damunt les llesques fines de codonyat i les castanyes bullides.
- Regueu els dos “turons” amb una mica de xocolata negra fosa, i guarniu-los amb quatre o cinc pinyons torrats i la fulla de menta.
Comentari dietètic
La característica principal d'aquest plat és la utilització de productes típics de la tardor, així com la facilitat de preparació. Com que aquesta proposta és força energètica, us l’aconsellem com a cloenda d'un àpat més aviat lleuger, per exemple un primer plat d’amanida d’escarola i magrana i un segon plat de peix a la papillota, o bé com a postres festives.
Gaudiu d'aquest petit plaer, però recordeu que no són unes postres per fer-les gaire sovint. En el dia a dia, les millors postres són les fruites fresques senceres o a trossos, de temporada i de proximitat.
Data d'actualització:
26.09.2023