INGREDIENTS PER A QUATRE PERSONES
- 4-5 peres madures
- 1-2 iogurts naturals o formatge fresc batut
- Un tros de pell de llimona
- Un tros de beina de vainilla o unes gotes d’essència (optatiu)
- 40 g d’avellanes torrades i picades
PREPARACIÓ
- Peleu i traieu els cors a les peres, talleu-los a trossos petits i poseu-los en una cassola. Afegiu la pell de llimona, dues cullerades soperes d'aigua i la vainilla (optatiu).
- Tapeu i coeu-les suaument fins que estiguin toves i no quedi líquid. Una vegada cuites, retireu la pell de llimona i la beina de vainilla, i tritureu-ho. Deixeu-ho refredar.
- Barregeu-ho amb el iogurt i col·loqueu-ho al congelador durant hora.
- Afegiu les avellanes i tritureu-ho bé. Torneu-ho a posar al congelador. Repetiu el procediment tres vegades per trencar els cristalls de gel i que quedi cremós.
Data d'actualització:
06.06.2024