pizzes

Ingredients (per a 4 persones)

  • 1 base de pizza
  • 4-5 xampinyons frescos laminats
  • 100 g de pernil cuit
  • 50 g de mozzarella ratllada
  • Sofregit de tomàquet (aproximadament 5-6 cullerades soperes)
    • Tomàquet madur
    • Oli d'oliva verge
    • Sal
  • Orenga

Preparació

  1. Posar a escalfar el forn a 180°C.
  2. Netejar bé els xampinyons i laminar-los.
  3. Tallar a trossos mitjans el pernil cuit.
  4. Fer un sofregit de tomàquets madurs amb una mica d’oli d’oliva verge i sal.
  5. Un cop fet el sofregit, estendre sobre la massa uniformement, i posar-hi a sobre el pernil i els xampinyons.
  6. Posar una capa fina de formatge per tota la superfície i especiar l’orenga al gust.
  7. Fornejar la pizza entre 15 i 20 minuts en funció del grau de cocció desitjat.

 

Adaptat de: Recetasdiarias

Data d'actualització:  10.04.2015