• Inici
  • Gaspatxo de cigrons

Gaspatxo de cigrons

Ingredients per a 4-6 persones

  • 3 tasses (uns 600 g) de cigrons bullits
  • 1 cogombre gros
  • 1 tomàquet madur mitjà
  • 1 all
  • 1 llimona
  • 4 cullerades soperes d’oli d’oliva verge extra
  • 1 pessic de sal iodada

Preparació
1. Es neteja i pela el cogombre. Es talla a daus, se sala i es deixa que degoti dins d’un colador durant uns 10 minuts.
2. Es neteja i pela el tomàquet.
3. Es pela i pica l’all.
4. Dins d’un recipient fondo es trituren els cigrons amb el cogombre, el tomàquet, l’all, la sal, el suc de la llimona i un got d’aigua freda.
5. S’hi afegeix l’oli i aigua freda fins a obtenir la consistència adequada.

Suggeriments

- En un dia calorós, es pot servir dins d’una gerra o una sopera amb alguns glaçons per mantenir la fredor.
- Es pot servir amb daus de pa integral torrat.

Data d'actualització:  03.08.2015

Informació relacionada