• Inici
  • Hummus (paté de cigrons) amb bastonets

Hummus (paté de cigrons) amb bastonets

humus

Ingredients (per a 4 persones) 

  • 400 g de cigrons cuits
  • 2 grans d’all
  • 3 cullerades soperes de tahini o pasta de sèsam
  • Comí al gust
  • 4 cullerades de suc de llimona
  • 3 cullerades soperes d’oli d’oliva verge
  • Sal i pebre
  • Bastonets de pa

Preparació

  1. Passar els cigrons per la batedora fins obtenir una pasta homogènia.
  2. Afegir el tahini, els grans d'all pelats i picats, el suc de llimona, el comí, l'oli d’oliva i salpebrar al gust. Barrejar entre 3 i 5 minuts fins que quedi una consistència suau.
  3. Presentar-la amb els bastonets de pa.

 

Adaptat de: Vegetarianismo

Data d'actualització:  10.04.2015