• Inici
 • Hipercolesterolèmia

Hipercolesterolèmia

Tipus de colesterol

Riscos

Causes

Diagnòstic

Tractament

Prevenció

Recursos per a professionals

Informació relacionada

 • Guia de pràctica clínica. Hipercolesterolèmia

  Aquesta publicació aborda la prevenció, el diagnòstic i el tractament de la hipercolesterolèmia. Els criteris científics que estableix la guia es dirigeixen als professionals de l'atenció primària perquè els considerin a l'hora de prendre les decisions assistencials de la pràctica clínica diària.

 • Hipercolesterolèmia. Material docent

  Aquest material facilita l'adquisició de competències clíniques que han de caracteritzar el desenvolupament professional dels metges i metgesses d'atenció primària.

 • Guia de pràctica clínica. Colesterol i risc coronari pdf icon [865,61 kB ]
  Document que aporta una revisió acurada del coneixement científic actualment disponible sobre el colesterol i el risc coronari, amb recomanacions per a la pràctica diària. Pel seu contingut docent, també és un document valuós perquè els professionals adquireixin competències clíniques.
 • Pla director de les malalties de l’aparell circulatori

  El Pla director de malalties de l'aparell circulatori és l'instrument d'informació, d'estudi i de proposta mitjançant el qual el Departament de Salut determina les línies directrius per impulsar, planificar, coordinar i avaluar les actuacions que cal desenvolupar en l'àmbit de la promoció de la salut de les malalties de l'aparell circulatori (malalties cardiovasculars i vasculars cerebrals), la prevenció, el tractament i la rehabilitació, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels afectats.

 • Estratègies en la prevenció vascular: risc coronari i control de lípids pdf icon [281,73 kB ]
Data d'actualització:  28.06.2018