• Inici
  • Cassoleta de cigrons amb curri

Cassoleta de cigrons amb curri

INGREDIENTS PER A QUATRE PERSONES

  • 700 g de cigrons cuits
  • 2 patates mitjanes
  • 5-6 tronxos d’api
  • 1 ceba
  • ¼ litre de brou vegetal
  • 60 g d’olives negres d’Aragó
  • 4 brots de julivert
  • 1 cullerada sopera de curri
  • 3 cullerades soperes d’oli d’oliva verge
  • Sal iodada


ELABORACIÓ

1. Es posa a coure la ceba, pelada i tallada fina, dins una cassola de fang amb l’oli, fins que s’estovi.
2. S’hi afegeix l’api net i tallat fi, les patates tallades a daus, el curri (i una mica de sal, si es vol).
3. Es deixa coure uns 5 minuts.
4. S’hi afegeixen els cigrons, el brou i les olives, i es cou uns 5-8 minuts més.
5. Se serveix en cassoletes individuals decorades amb el julivert picat.

 

COMENTARI DIETÈTIC

La base d'aquest plat són els llegums i les hortalisses, per la qual cosa resulta molt saludable i nutritiu.

Es poden servir com a segon plat, amb uns triangles de pa de pagès torrat, per exemple. Si s'acompanyen d'una amanida de primer plat i unes postres a base de fruita fresca, pot resultar un menú ben complet i equilibrat.

Data d'actualització:  10.03.2021