• Inici
  • Postres de tardor

Postres de tardor

INGREDIENTS PER A UNA PERSONA

2-3 rodanxes de moniato
1 castanya
1 tall de codonyat
1 grapat petit de pinyons (una cullerada de postres)
2-3 cullerades soperes de xocolata calenta
1 fulla de menta

 

ELABORACIÓ

1. Presenteu dues o tres rodanxes de moniato cuit al forn en un plat de postres.
2. Afegiu-hi una llesca de codonyat i una castanya bullida (que estigui toveta) al damunt.
3. Regueu els tres turons amb una mica de xocolata desfeta, i guarniu-los amb quatre o cinc pinyons i la fulla de menta.

 

COMENTARI DIETÈTIC

La característica principal d'aquest plat és la utilització de productes típics de la tardor, així com la facilitat de preparació i el bon preu. Com que aquesta proposta és força energètica, us l’aconsellem com a cloenda d'un àpat més aviat lleuger, per exemple un primer plat d’amanida d’escarola i magrana i un segon plat de peix a la papillota.

Gaudiu d'aquest petit plaer, però recordeu que no són unes postres per fer-les gaire sovint.

Data d'actualització:  11.03.2021