És el vehicle de comunicació de les activitats, esdeveniments i notícies relacionades amb la prevenció, la promoció i la epidemiologia en l'àmbit de la salut pública a Catalunya.
Hi podreu trobar una classificació dels aliments associada al tipus de risc alimentari a què estan sotmesos i les causes que el produeixen.
Butlletí Epidemiològic de Catalunya (BEC)
Aporta articles d'anàlisi sobre temes d'interès epidemiològic, així com taules i gràfics que són el resum de les dades quantitatives relacionades amb l'aparició i extensió de malalties.
Té com a objectiu informar, breument i de manera específica i actualitzada, els professionals i els consumidors sobre nous temes que puguin tenir incidència en la seguretat alimentària.
Recull una selecció de notícies sobre seguretat alimentària, actualitat normativa i publicacions destacades. També dóna notícia dels actes, les jornades i les activitats de formació previstos relacionats amb la cadena alimentària.
Publicacions més rellevants al voltant de l’epidemiologia, la prevenció, reducció de danys i tractament de les drogues.
Informa els professionals amb l'objectiu de millorar les tasques de prevenció i d'assistència en relació amb la infecció pel VIH i les altres Infeccions de Transmissió Sexual (ITS).