• Inici
  • Compota de poma i pera

Compota de poma i pera

Compota

Ingredients (4 persones)

  • 1 kg de pomes (no àcides)
  • 250 g peres madures
  • 50 g de sucre
  • Pell de ½  llimona
  • 1 branca de canyella
  • ½ got d’aigua

Preparació

  1. Treure els cors de les pomes i peres.
  2. Tallar les fruites en trossos petits i posar-los a coure amb la pell de la llimona, el sucre i la canyella en 100 ml d’aigua fins que estiguin toves.
  3. Treure la branca de canyella i la llimona, i aixafar la mescla amb una forquilla tot fent una mescla homogènia.
  4. Deixar reposar a la nevera fins que es refredi i servir.


Corregir de sucre si fos necessari. Si el puré queda massa aigualit, deixar-lo coure una estona més fins que adquireixi la consistència desitjada.

Adaptat de: Consumer

Data d'actualització:  10.04.2015