Impacte gràfic de la campanya d'estiu
  • Campanyes
  • La calor fa estiu. Gaudeix-la com sempre, protegeix-te com mai

La calor fa estiu

Gaudeix-la com sempre, protegeix-te com mai

En què penses quan penses en l’estiu? Dies que s’allarguen, terrasses que s’omplen, música de sandàlies, olor de crema solar… I quan vols protegir-te contra la calor? Refrescar els espais amb ventilació, evitar sortir al carrer durant les hores de més sol, beure aigua sovint, posar-nos crema protectora o buscar les zones més fresquetes són algunes de les accions que duem a terme, estiu rere estiu, perquè la pujada de temperatures no arribi a tenir efectes negatius sobre la nostra salut.

La campanya d’estiu 2021 pretén ajudar a minimitzar aquests efectes, especialment entre els grups més vulnerables, com ara la gent gran, les dones embarassades, els infants, les persones amb malalties cròniques o les que treballen en ambients calorosos i  al sol. Tampoc no hem oblidat els joves, a qui hem recordat la importància que té adoptar una actitud responsable durant les revetlles de Sant Joan i de Sant Pere, ni la ciutadania en general, ja que la crida “Vacuna’t quan sigui el teu torn” va dirigida a tothom que encara no estigui vacunat.

Les peces que s’han creat són per distribuir a les xarxes socials i als centres sanitaris. Vídeos, cartells informatius i vanos que contenen els missatges clau: HIDRATA’T, FES SERVIR CREMA SOLAR, EVITA LA CALOR I REFRESCA L’AMBIENT.

Us convidem a descarregar-vos el material i fer-ne la màxima difusió.