• Imprimeix

Gent gran

En les darreres dècades, s'ha produït una millora del nivell de salut de la població amb un increment notable de l'esperança i de la qualitat de vida.

En l'estat de salut intervenen diferents factors, a més de la genètica. Alguns d'ells, com ara el sedentarisme, el tabac, la sobrealimentació i les dietes poc equilibrades, entre d'altres, estan relacionats amb un increment de diferents malalties cròniques (malalties del cor, diabetis, càncer, obesitat, osteoporosis, malaltia d'Alzheimer, etc.). Si bé cal adoptar estils de vida saludables des de l'infància, per prevenir-les, mai no és tard per incorporar noves conductes, accions o actituds en benefici de la salut.

Fer-se gran no vol dir emmalaltir. És un procés d'adaptació a una nova situació física i psicològica que requereix mantenir uns estils de vida saludables adaptats a aquesta nova etapa de la vida, tenint molt en compte que petits canvis mantinguts de l'estil de vida tenen grans efectes sobre la salut. 

Multimèdies sobre gent gran

S'han trobat 12 resultats.

Autor:  Data de publicació:  Mida:  Utilització de les imatges i vídeos Avís: Es poden utilitzar les imatges i vídeos que estiguin subjectes a una llicència que així ho permeti (per exemple llicències Creative Commons). En cas de dubte, cal consultar l'organisme que apareix com a autor. Comparteix a: /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_twitter.png /web/resources/fwkResponsives/common/img/playIcon.png /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_facebook.png
Hidratació i gent gran. L'aigua és vida
veure video
Conducció i gent gran. Per a una conducció segura
veure video
Localitzador personal (20 seg.)
veure video
Relacions socials en la gent gran. Una vida social activa és clau
veure video
Cuidar. Cuidar és un treball que ens toca a tots
veure video
Gent gran segura i saludable
veure video
Consells de seguretat alimentària per a la gent gran. Manipuleu els aliments amb seguretat.
veure video
Com desplaçar-vos amb seguretat
veure video
Medicaments i conducció. Salut i seguretat
veure video
Menys sal, més salut! (20 segons)
veure video
Vacuneu-vos contra la grip.
veure video
Per a una sexualitat plena. Viure millor, estimar millor
veure video