Ingredients per a 4 persones
- 160 g de ceba
- 80 g de pastanaga
- 40 g de porro
- 100 g de tomàquet
- 8 grans d’all
- 40 g de pebrot
- 160 g de blat forment
- 200 g de llenties
- 120 g de plaques de pasta
- 400 ml de beguda de civada
- 70 g de farina blanca
- 40 g de formatge ratllat
- 100 ml d'oli d'oliva
- Nou moscada
- Llorer
- Sal
Elaboració
- Feu un sofregit amb totes les verdures.
- Bulliu les llenties i el blat forment amb una fulla de llorer, i una vegada cuites i escorregudes barregeu-les amb el sofregit i reserveu.
- Amb les plaques de pasta prèviament bullides i el farciment de llenties i blat, munteu la lasanya, cobriu-les amb beixamel i formatge i gratineu-la al forn.
Recepta cedida per Ecomenja
Data d'actualització:
22.04.2019