Hem desenvolupat una aplicació per donar-te suport durant aquest període difícil de pandèmia pel coronavirus. Es tracta d’una aplicació web, a la qual pots accedir tant des del teu dispositiu portàtil (telèfon, tauleta...) com des de l’ordinador.

Hi pots accedir a través d’aquest enllaç: GestioEmocional.cat. Un cop a dins, s’avalua el teu estat emocional. Has de pensar que la por, l’angoixa, la preocupació o la tristor són emocions normals davant la situació d’alerta sanitària que estem vivint a dia d’avui. L’eina estudiarà i determinarà quines són les teves necessitats particulars. 
 
La situació és anòmala per a tots nosaltres, la fatiga per la pandèmia es va fent evident. Els canvis d’ànim en poden ser una resposta. Poder-ne ser conscient és una oportunitat.

Per a totes les edats, també joves i adolescents

Si ets jove o adolescent i sents que alguna cosa no va bé i que sovint et venen al cap emocions negatives com ara la por, la preocupació o la tristor, pensa que són símptomes normals a causa de la crisi sanitària que vivim i que ara, més que mai, cal que tinguem cura de la nostra salut emocional.

A través de la web app GestioEmocional.cat podràs disposar d’una sèrie de recursos i eines perquè puguis gestionar i valorar el teu estat emocional en funció dels símptomes que tinguis, rebre consells i indicacions sobre què cal fer en cada situació, o bé ser atès per un metge o metgessa en cas necessari.

També per a menors de 16 anys

Si ets pare o mare d’un jove menor de 16 anys pots fer un test especialment pensat perquè tu puguis omplir-lo, avaluar l’estat emocional del teu fill o filla i accedir als recursos que t’ajudin a gestionar-la.

Què més m’ofereix la web app GestióEmocional.cat?

Una vegada ja hagis indicat quina és la teva franja d’edat, hi trobaràs tres apartats: un qüestionari per avaluar el teu estat emocional, recursos per a la gestió emocional i, finalment, recursos professionals. 

  • Avaluació del teu estat emocional. Aquí trobaràs preguntes que hauràs de respondre perquè un grup de professionals de la salut mental pugui valorar la teva salut emocional i així fer-te un bon diagnòstic. 
     
  • Recursos per a la gestió emocional. Aquesta secció està formada pels apartats Símptomes i Eines. A Símptomes trobaràs diverses preguntes relacionades amb el teu nivell de malestar emocional i hauràs de valorar les teves respostes indicant un número de l’1 al 10. D’altra banda, si ets major de 16 anys, a Eines podràs gaudir, per exemple, d’eines per ajudar a dormir millor, imatges relaxants o exercicis per calmar els sentits. 
  • Recursos professionals. Aquí tindràs accés a números de telèfon d’interès, com ara els d’Informació Sanitària, d’Emergències Mèdiques o de Coronavirus Vall d’Hebron. 

 

Cuida la teva salut emocional. 

Nova app GestioEmocional.cat

La nova app GestioEmocional.cat, també per a infants i adolescents, et permetrà gaudir de tots els seus serveis des del mòbil d’una forma més ràpida i accessible. Podràs avaluar el teu estat emocional, rebre suport d’un professional de la salut mental en cas necessari, accedir a eines per a la millora dels teus símptomes i obtenir recursos sobre atenció professional.

Si encara no te l’has descarregat, fes-ho ara a través de l’App Store i Google Play.

Data d'actualització:  18.06.2021