Vacuna COVID-19

Com s'està fent la convocatòria per a la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19?

Persones que han rebut la primera dosi a un punt de vacunació poblacional

Totes les persones que hagin rebut una primera dosi de la vacuna en un punt de vacunació poblacional rebran un nou SMS de convocatòria per rebre la segona dosi de la vacuna uns dies abans de la cita. Aquest SMS especificarà el dia, l’hora i el lloc per rebre la segona dosi i d’aquesta manera finalitzar el procés vacunal.

El lloc de vacunació que indiqui l’SMS de convocatòria serà el mateix on l’usuari va rebre la primera dosi. En cas que un punt de vacunació hagi canviat d’ubicació, s’assignarà a l’usuari un nou punt de vacunació.

És molt important que l’usuari, quan rebi l’SMS de la convocatòria per a la segona dosi de la vacuna, intenti adaptar-se el màxim possible al dia, l’hora i el lloc proposat. En cas que no pugui  assistir-hi, podrà canviar el dia i l’hora però no el lloc del punt de vacunació assignat.

Persones que han rebut la primera dosi a un centre d’atenció primària

D’altra banda, si la persona va ser convocada per a la primera dosi des d’un centre d’atenció primària (CAP), l’equip d’atenció primària del CAP on es va vacunar s’hi posarà en contacte per convocar-la a la segona dosi.

Informació general

  • Cal remarcar que si entre la primera i la segona dosi de qualsevol vacuna l’usuari agafa la COVID-19:
    • Si té 65 anys o menys, la vacunació es posposa 6 mesos.
    • Si té més de 65 anys, la vacunació es posposa 15 dies. En aquest cas, l’usuari rebrà una nova convocatòria de vacunació passat aquest temps.
Data d'actualització:  17.06.2021