Vacuna COVID-19

Convocatòria de vacunació per a personal sanitari i sociosanitari

Si vas néixer entre els anys 1952 i 1961 i has rebut una primera dosi de la vacuna d’Oxford/AstraZeneca – Vaxzevria, t’informem que s'amplia el termini per administrar-te la segona dosi fins a les 16 setmanes.

Reprenem la vacunació dels col·lectius sanitaris i sociosanitaris que encara no s’hagin vacunat. Si tens menys de 60 anys i ja tens una primera dosi de la vacuna d'Oxford/AstraZeneca, t'informem que la convocatòria per demanar la segona dosi de la vacuna està oberta. Aquesta convocatòria es desenvolupa progressivament, segons ordre de vacunació de la primera dosi. Demana dia i hora a vacunacovidsalut.cat.

Qui es pot vacunar?

Es poden vacunar les persones que:

 • No s’hagin vacunat durant la primera convocatòria de vacunació per a professionals essencials.
 • No hagin passat la COVID-19 en els darrers sis mesos.
 • No siguin un cas positiu de COVID-19 o un cas estret en el moment de la vacunació.
 • Formin part d’un dels següents grups sanitaris i sociosanitaris:   
  • Personal que encara no s'hagi vacunat, que estigui en actiu i que treballi presencialment en contacte amb pacients dels següents col·lectius: odontòlegs, higienistes, fisioterapeutes, farmacèutics i auxiliars d’oficina de farmàcia, psicòlegs clínics, terapeutes ocupacionals, òptics, optometristes, protètics dentals, logopedes, veterinaris, nutricionistes, podòlegs i estudiants de la salut.

Com es durà a terme la vacunació?

Al llarg de les setmanes vinents podràs rebre un missatge de text (SMS) que et redirigirà a una aplicació perquè puguis reservar hora, dia i lloc per vacunar-te.

També mitjançant el web vacunacovidsalut.cat, on podràs demanar cita per vacunar-te.

Si els horaris, els dies o els punts de vacunació ja estan complets, et recomanem que tornis a intentar-ho durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats.

Recorda: És important que les teves dades personals (telèfon, mòbil i adreça electrònica) estiguin actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català. Visita el web de La Meva Salut per actualitzar-les.

El dia de la vacunació et recomanem que portis una peça de roba de màniga curta, que es pugui arromangar fins a l’espatlla, o una peça de roba sense mànigues. Si vols, també pots portar un jersei a sobre, que es pugui treure ràpidament i còmodament.

On em vacuno?

S’han habilitat diferents punts de vacunació per tot Catalunya amb l’objectiu d’arribar a tota la població de forma àgil i còmoda.

Consulta en el següent enllaç els punts de vacunació disponibles.

Quins documents he de portar per vacunar-me?

El dia de la vacunació és necessari que portis amb tu:

 • La teva targeta sanitària individual (TSI) juntament amb el DNI, el NIE o el passaport.
 • L'SMS de convocatòria o de programació de la cita enviat per /Salut.

No podràs ser vacunat en aquesta convocatòria si:

 • Ja tens una primera dosi de la vacuna contra la COVID-19; en aquest cas, et contactarem més endavant per informar-te de com es desenvoluparà el teu procés vacunal. Per a més informació de la segona dosi de la vacuna d’Oxford/AstraZeneca – Vaxzevria, visita aquest enllaç.
 • Tens 65 anys o menys i ets un cas positiu de COVID-19; passats 6 mesos, ja et podràs vacunar.  
 • Tens més de 65 anys i ets un cas positiu de COVID-19; passats 15 dies, ja et podràs vacunar mitjançant el web de cita vacunacovidsalut.cat.
 • Si ets un contacte estret d’algú amb la COVID-19; si és així i formes part d'algun grup poblacional que es pugui vacunar, hauràs de registrar el teu torn mitjançant a vacunacovidsalut.cat quan hagis finalitzat l’aïllament. 

Formo part d’un dels grups de professionals sanitaris i sociosanitaris d'aquesta convocatòria. El web vacunacovidsalut.cat no té disponibilitat d'horaris. No em puc vacunar?

El desenvolupament de la campanya de vacunació avança en funció de les dosis de vacunes disponibles. Si les franges horàries, els dies o els llocs per vacunar-te ja estan complets, et recomanem que vagis entrant a l’aplicació durant els dies següents per comprovar nous horaris o noves disponibilitats.

Data d'actualització:  12.05.2021