Vacuna COVID-19

Convocatòria de vacunació per a personal sanitari i sociosanitari

Si vas néixer entre els anys 1952 i 1961 i has rebut una primera dosi de la vacuna d’Oxford/AstraZeneca – Vaxzevria, t’informem que s'amplia el termini per administrar-te la segona dosi fins a les 4 setmanes.

Convocatòria de vacunació per al personal sanitari i sociosanitari que avui dia encara no s'hagi vacunat.

Si tens menys de 60 anys i ja tens una primera dosi de la vacuna d'Oxford/AstraZeneca, t'informem que la convocatòria per demanar la segona dosi de la vacuna està oberta. Demana dia i hora a vacunacovidsalut.cat.

Qui es pot vacunar?

Es poden vacunar les persones que:

 • No s’hagin vacunat durant la primera convocatòria de vacunació per a professionals essencials.
 • No hagin passat la COVID-19 en els darrers dos mesos.
 • No siguin un cas positiu de COVID-19 o un cas estret en el moment de la vacunació.
 • Formin part d’un dels següents grups sanitaris i sociosanitaris:   
  • Personal que encara no s'hagi vacunat, que estigui en actiu i que treballi presencialment en contacte amb pacients dels següents col·lectius: odontòlegs, higienistes, fisioterapeutes, farmacèutics i auxiliars d’oficina de farmàcia, psicòlegs clínics, terapeutes ocupacionals, òptics, optometristes, protètics dentals, logopedes, veterinaris, nutricionistes, podòlegs i estudiants de la salut.

Com es durà a terme la vacunació?

Mitjançant el web vacunacovidsalut.cat, on podràs demanar cita per vacunar-te.

També és possible que rebis un missatge de text (SMS) que et redirigirà al web vacunacovidsalut.cat perquè puguis reservar hora, dia i lloc per vacunar-te.

Si els horaris, els dies o els punts de vacunació ja estan complets, et recomanem que tornis a intentar-ho durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats.

El dia de la vacunació et recomanem que portis una peça de roba de màniga curta, que es pugui arromangar fins a l’espatlla, o una peça de roba sense mànigues. Si vols, també pots portar un jersei a sobre, que es pugui treure ràpidament i còmodament.

Informa't sobre la convocatòria i la importància de la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19.

On em vacuno?

S’han habilitat diferents punts de vacunació per tot Catalunya amb l’objectiu d’arribar a tota la població de forma àgil i còmoda.

Consulta en el següent enllaç els punts de vacunació disponibles.

Quins documents he de portar per vacunar-me?

El dia de la vacunació és necessari que portis amb tu:

 • La teva targeta sanitària individual (TSI), juntament amb el DNI, el NIE o el passaport.
 • L'SMS de convocatòria o de programació de la cita enviat per /Salut.

No podràs ser vacunat en aquesta convocatòria si:

 • Ja tens una primera dosi de la vacuna contra la COVID-19. Visita el següent enllaç per a més informació sobre la segona dosi de la vacuna d’Oxford/AstraZeneca – Vaxzevria.
 • Tens 65 anys o menys i ets un cas positiu de COVID-19; passats 2 mesos, ja et podràs vacunar.  
 • Tens més de 65 anys i ets un cas positiu de COVID-19; un cop recuperat, ja et podràs vacunar demanant dia i hora per a la vacuna a vacunacovidsalut.cat.
 • Si ets un contacte estret d’algú amb la COVID-19; hauràs de demanar dia i hora per vacunar-te a vacunacovidsalut.cat quan hagis finalitzat l’aïllament. 

Formo part d’un dels grups de professionals sanitaris i sociosanitaris d'aquesta convocatòria. El web vacunacovidsalut.cat no té disponibilitat d'horaris. No em puc vacunar?

El desenvolupament de la campanya de vacunació avança en funció de les dosis de vacunes disponibles. Si les franges horàries, els dies o els llocs per vacunar-te ja estan complets, et recomanem que vagis entrant a l’aplicació durant els dies següents per comprovar nous horaris o noves disponibilitats.

Data d'actualització:  15.07.2021