Vacuna COVID-19

Convocatòria de vacunació per a persones nascudes entre els anys 1992 i 2005

Convocatòria de vacunació per a les persones nascudes entre els anys 1992 i 2005 amb les vacunes de Pfizer/BioNTech - Comirnaty i Moderna/Lonza - Spikevax.

Les persones nascudes els anys 2005 i 2004 no necessiten cap autorització legal per vacunar-se encara que siguin menors d'edat.

Qui es pot vacunar?

Les persones nascudes entre els anys 1992 i 2005 residents a Catalunya.

Com puc demanar cita per vacunar-me?

Mitjançant el web vacunacovidsalut.cat, on podràs demanar dia, hora i lloc per vacunar-te; consulta els punts de vacunació. Si els horaris, els dies o els punts de vacunació ja estan complets, et recomanem que tornis a intentar-ho durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats.

També és possible que rebis un missatge de text (SMS) que et redirigirà al web vacunacovidsalut.cat perquè puguis reservar hora, dia i lloc per vacunar-te contra la COVID-19.

Informa't sobre la convocatòria i la importància de la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19.

On em vacunaran?

S’han habilitat diferents punts de vacunació per tot Catalunya amb l’objectiu d’arribar a tota la població de forma àgil i còmoda. 

Consulta a l’enllaç següent els punts de vacunació disponibles.

 

Quins documents he de facilitar per vacunar-me?

  1. La targeta sanitària individual (TSI), juntament amb el DNI, el NIE o el passaport.
  2. L’SMS del justificant de la programació de la cita enviat per /Salut.

El dia de la vacunació, es recomana portar una peça de roba de màniga curta, que es pugui arremangar fins a l’espatlla, o una peça de roba sense mànigues. 

No et podràs vacunar en aquesta convocatòria en els casos següents:

  • Si no vas néixer entre els anys 1992 i 2005, inclosos. En aquest cas, i si formes part d’alguna altra convocatòria per vacunar-te, pots demanar dia i hora a vacunacovidsalut.cat.
  • Si has passat la COVID-19 en els darrers 2 mesos; en aquest cas, hauràs d'esperar que passin almenys 2 mesos des de la recuperació per poder-te vacunar.  
  • Si ets un contacte estret d’algú amb la COVID-19; si és així i formes part d’algun grup poblacional que es pugui vacunar, hauràs de demanar torn mitjançant el web de cita per vacunar-te quan hagis finalitzat l’aïllament. 

 

M’han enviat un SMS per vacunar-me, però està tot complet. No em puc vacunar?

El desenvolupament de la campanya de vacunació avança en funció de les dosis de vacunes disponibles. Si les franges horàries, els dies o els llocs per vacunar-te ja estan complets, et recomanem que vagis entrant a l’aplicació durant els dies següents per comprovar nous horaris o disponibilitats.

Data d'actualització:  16.09.2021