Vacuna COVID-19

Convocatòria de vacunació per a persones nascudes entre els anys 1982 i 1991

A partir de dilluns 28 de juny, les persones nascudes entre els anys 1987 i 1991 podran demanar dia i hora per vacunar-se.

Les persones nascudes entre els anys 1982 i 1986 continuen vacunant-se amb les vacunes de Pfizer/BioNTech – Comirnaty i Moderna/Lonza. 

 

Qui es pot vacunar?

Les persones nascudes entre els anys 1982 i 1991 residents a Catalunya. 

Com es farà la convocatòria de vacunació per a aquest col·lectiu?

Si vas néixer entre els anys 1982 i 1991, al llarg de les setmanes vinents podràs rebre un missatge de text (SMS) que et redirigirà a una aplicació perquè puguis reservar hora, dia i lloc per vacunar-te; consulta els punts de vacunació.

Mitjançant el web vacunacovidsalut.cat també podràs demanar cita per vacunar-te. Si els horaris, els dies o els punts de vacunació ja estan complets, et recomanem que tornis a intentar-ho durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats.

Recorda: És important que les teves dades personals (telèfon, mòbil i adreça electrònica) estiguin actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català. Visita el web de La Meva Salut per actualitzar-les.

Informa't de com es durà a terme la convocatòria per a la segona dosi de la vacuna.

On em vacunaran?

S’han habilitat diferents punts de vacunació per tot Catalunya amb l’objectiu d’arribar a tota la població de forma àgil i còmoda. 

Consulta a l’enllaç següent els punts de vacunació disponibles.

 

Quins documents he de facilitar per vacunar-me?

  1. La targeta sanitària individual (TSI), juntament amb el DNI, el NIE o el passaport.
  2. L’SMS del justificant de la programació de la cita enviat per /Salut.

El dia de la vacunació, es recomana portar una peça de roba de màniga curta, que es pugui arremangar fins a l’espatlla, o una peça de roba sense mànigues. En cas que es vulgui, també es pot portar un jersei a sobre, que es pugui treure de manera ràpida i còmoda.

No et podràs vacunar en aquesta convocatòria en els casos següents:

  • Si no vas néixer entre els anys 1982 i 1991, inclosos. En aquest cas, i si formes part d’alguna altra convocatòria per vacunar-te, pots demanar cita a vacunacovidsalut.cat.
  • Si has passat la COVID-19 en els darrers 6 mesos; en aquest cas, hauràs d'esperar que passin almenys 6 mesos des de la recuperació per poder-te vacunar.  
  • Si ets un contacte estret d’algú amb la COVID-19; si és així i formes part d’algun grup poblacional que es pugui vacunar, hauràs de demanar torn mitjançant el web de cita per vacunar-te quan hagis finalitzat l’aïllament. 

 

M’han enviat un SMS per vacunar-me, però està tot complet. No em puc vacunar?

El desenvolupament de la campanya de vacunació avança en funció de les dosis de vacunes disponibles. Si les franges horàries, els dies o els llocs per vacunar-te ja estan complets, et recomanem que vagis entrant a l’aplicació durant els dies següents per comprovar nous horaris o disponibilitats.

Data d'actualització:  15.07.2021