Vacuna COVID-19

Convocatòria de vacunació per a persones nascudes entre els anys 1972 i 1981

Avancem la campanya de vacunació amb les persones nascudes entre els anys 1972 i 1981 amb la vacuna de Pfizer/BioNTech – Comirnaty, Moderna/Lonza i Johnson&Johnson/Janssen. Les persones nascudes entre els anys 1972 i 1976 es podran vacunar en un punt de vacunació poblacional o bé en els seus centres d'atenció primària de referència (CAPs).

Qui es pot vacunar?

Les persones nascudes entre els anys 1972 i 1981 residents a Catalunya. 

Com es farà la convocatòria de vacunació per a aquest col·lectiu?

Si vas néixer entre els anys 1972 i 1981, al llarg de les setmanes vinents podràs rebre un missatge de text (SMS) que et redirigirà a una aplicació perquè puguis reservar hora, dia i lloc per vacunar-te; consulta els punts de vacunació.

Mitjançant el web vacunacovidsalut.cat també podràs demanar cita per vacunar-te. Si els horaris, els dies o els punts de vacunació ja estan complets, et recomanem que tornis a intentar-ho durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats.

Recorda: És important que les teves dades personals (telèfon, mòbil i adreça electrònica) estiguin actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català. Visita el web de La Meva Salut per actualitzar-les.

On em vacunaran?

S’han habilitat diferents punts de vacunació per tot Catalunya amb l’objectiu d’arribar a tota la població de forma àgil i còmoda. 

Consulta a l’enllaç següent els punts de vacunació disponibles.

Si vas neixer entre  1972 i 1976, mitjançant el web vacunacovidsalut.cat també podràs escollir vacunar-te en el teu centre d'atenció primària (CAP) de referència.

 

Quins documents he de facilitar per vacunar-me?

  1. La targeta sanitària individual (TSI), juntament amb el DNI, el NIE o el passaport.
  2. L'SMS del justificant de la programació de la cita enviat per /Salut.

El dia de la vacunació, es recomana portar una peça de roba de màniga curta, que es pugui pujar fins a l'espatlla, o una peça de roba sense mànigues. En cas que es vulgui, també es pot portar un jersei a sobre, que es pugui treure ràpidament i còmodament.

No et podràs vacunar en aquesta convocatòria en els casos següents:

  • Si no vas néixer entre els anys 1972 i 1981, inclosos. En aquest cas, pots demanar cita per vacunar-te a vacunacovidsalut.cat si formes part d'alguna altra convocatòria vigent de vacunació.
  • Si has passat la COVID-19 en els darrers 6 mesos; passat aquest temps, ja et podràs vacunar demanant hora a vacunacovidsalut.cat.  
  • Si ets un contacte estret d’algú amb la COVID-19; si és així i formes part d'aquesta convocatòria, hauràs de registrar el teu torn mitjançant el web de cita per vacunar-te quan hagis finalitzat l’aïllament. 

 

M’han enviat un SMS per vacunar-me, però està tot complet. No em puc vacunar?

El desenvolupament de la campanya de vacunació avança en funció de les dosis de vacunes disponibles. Si les franges horàries, els dies o els llocs per vacunar-te ja estan complets, et recomanem que vagis entrant a l’aplicació durant els dies següents per comprovar nous horaris o disponibilitats.

Data d'actualització:  10.06.2021