Vacuna COVID-19

Convocatòria de vacunació per a persones nascudes entre els anys 1962 i 1971

Avancem la campanya de vacunació amb les persones nascudes entre els anys 1962 i 1971 amb la vacuna de Pfizer/BioNTech – Comirnaty, Moderna/Lonza i Johnson&Johnson/Janssen. Aquesta convocatòria es desenvoluparà de manera esglaonada, començant per la gent de més edat, les persones nascudes l’any 1962.

Les persones nascudes entre els anys 1962 i 1971 es podran vacunar en un punt de vacunació poblacional o bé en els seus centres d'atenció primària de referència (CAPs).

Qui es pot vacunar?

Les persones nascudes entre els anys 1962 i 1971 residents a Catalunya. Aquesta convocatòria es desenvoluparà de manera esglaonada, començant per la gent de més edat, les persones nascudes l’any 1962.

Com es farà la convocatòria de vacunació per a aquest col·lectiu?

Si vas néixer entre els anys 1962 i 1971, al llarg de les setmanes vinents podràs rebre un missatge de text (SMS) que et redirigirà a una aplicació perquè puguis reservar hora, dia i lloc per vacunar-te (consulta els punts de vacunació). Aquesta convocatòria es desenvoluparà de manera esglaonada, començant per la gent de més edat, les persones nascudes l’any 1962.

També mitjançant el web vacunacovidsalut.cat, on podràs demanar cita per vacunar-te en un punt de vacunació poblacional o bé en el teu centre d'atenció primària (CAP) de referència. Si els horaris, els dies o els punts de vacunació ja estan complets, et recomanem que tornis a intentar-ho durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats.

Recorda: És important que les teves dades personals (telèfon, mòbil i adreça electrònica) estiguin actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català. Visita el web de La Meva Salut per actualitzar-les.

On em vacunaran?

S’han habilitat diferents punts de vacunació per tot Catalunya amb l’objectiu d’arribar a tota la població de forma àgil i còmoda. 

Consulta a l’enllaç següent els punts de vacunació disponibles.

Mitjançant el web vacunacovidsalut.cat també podràs escollir vacunar-te en el teu centre d'atenció primària (CAP) de referència.

 

Quins documents he de facilitar per vacunar-me?

  1. La targeta sanitària individual (TSI), juntament amb el DNI, el NIE o el passaport.
  2. L'SMS del justificant de la programació de la cita enviat per /Salut.

El dia de la vacunació, es recomana portar una peça de roba de màniga curta, que es pugui pujar fins a l'espatlla, o una peça de roba sense mànigues. En cas que es vulgui, també es pot portar un jersei a sobre, que es pugui treure ràpidament i còmodament.

No et podràs vacunar en aquesta convocatòria en els casos següents:

  • Si no vas néixer entre els anys 1962 i 1971, inclosos. En aquest cas, pots demanar cita per vacunar-te a vacunacovidsalut.cat, si formes part d'alguna convocatòria vigent per vacunar-te.
  • Si has passat la COVID-19 durant els darrers 6 mesos; passat aquest temps, ja et podràs vacunar.  
  • Si ets un contacte estret d’algú amb la COVID-19; si és així i formes part d'aquesta convocatòria, hauràs de registrar el teu torn mitjançant el web de cita per vacunar-te quan hagis finalitzat l’aïllament. 

 

M’han enviat un SMS per vacunar-me, però està tot complet. No em puc vacunar?

El desenvolupament de la campanya de vacunació avança en funció de les dosis de vacunes disponibles. Si les franges horàries, els dies o els llocs per vacunar-te ja estan complets, et recomanem que vagis entrant a l’aplicació durant els dies següents per comprovar nous horaris o disponibilitats.

Data d'actualització:  17.06.2021