Vacuna COVID-19

Convocatòria de vacunació per a persones nascudes entre els anys 1942 i 1951

Avancem la campanya de vacunació amb les persones nascudes entre els anys 1942 i 1951 amb la vacuna de Pfizer/BioNTech.

Qui es pot vacunar?

Les persones nascudes entre els anys 1942 i 1951 residents a Catalunya.

Com es farà la convocatòria de vacunació per a aquest col·lectiu?

  • Principalment pels centres d’atenció primària (CAP), qui contactaran amb les persones nascudes entre l'any 1942 i 1951 per concretar el dia, l’hora i el lloc per vacunar-se contra la COVID-19 amb la vacuna de Pfizer/BioNTech. Es convocarà preferentment començant pels que tinguin més edat, segons l'any de naixement.

    Si formes part d’aquest col·lectiu, la convocatòria es desenvoluparà de manera progressiva durant les setmanes vinents; per tant, és probable que no contactin amb tu durant els primers dies.
  • Ara també pots demanar cita al web vacunacovidsalut.cat, on trobaràs diferents punts de vacunació poblacional que contribueixen a complementar i accelerar la vacunació d’aquesta franja d’edat amb la vacuna de Pfizer/BioNTech.

El sistema de Salut de Catalunya disposa de les dades necessàries per contactar amb les persones nascudes entre l'any 1942 i 1951 que formen part d’aquesta convocatòria.

Tant el procés de convocatòria com la vacunació contra la COVID-19 són molt similars a com es fa anualment amb la campanya de vacunació contra la grip.

On em vacunaran?

En cas que la convocatòria es realitzi mitjançant una trucada del CAP, el punt de vacunació el comunicarà l’equip d’atenció primària (EAP) quan contacti amb les persones nascudes entre els anys 1942 i 1951.

Aquests espais poden ser:

  • Centres d’atenció primària (CAP).
  • Espais designats per a la vacunació (casal, poliesportiu, biblioteca, etc.).
  • Domicilis, si fos necessari.
  • Centres de dia.

Si has reservat cita per vacunar-te a vacunacovidsalut.cat, la vacunació es durà a terme:

Quins documents he de facilitar per vacunar-me?

La targeta sanitària individual (TSI) juntament amb el DNI, NIE o passaport.

 

 

Recorda: És important que les teves dades personals (telèfon, mòbil i adreça electrònica) estiguin actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català. Visita el web de La Meva Salut per a actualitzar-les. 

Data d'actualització:  07.04.2021