Vacuna COVID-19

És el moment de fer el gest que estàvem esperant

Avancem amb la vacunació contra la COVID-19

Arremangar-se. Un verb que denota implicació i responsabilitat. Una petita acció que fa mesos portem anhelant, amb moltes ganes.

Arremangar-nos per posar-nos la vacuna. Un humil gest que ens portarà progressivament a la normalitat que tots estem esperant. Arremangar-nos per protegir-nos, per tenir cura del nostre entorn, per limitar els contagis i per arribar com més aviat millor a la immunitat de grup.

Amb aquesta campanya, /Salut vol conscienciar la ciutadania de la necessitat de vacunar-se, una acció imprescindible per poder fer front a la pandèmia, un gest individual amb una enorme repercussió positiva cap a tota la societat. Per fer-ho, és necessari tenir les dades actualitzades a La Meva Salut, l’eina que s’utilitza per convocar la societat a vacunar-se. Aquesta convocatòria es desenvoluparà progressivament per franges d’edat, per la qual cosa és molt important que tingueu les dades actualitzades a La Meva Salut, sobretot el telèfon mòbil, ja que és mitjançant un missatge de text SMS com es convoca la ciutadania. En qualsevol cas, a través dels mitjans de comunicació també s'informa sobre l'evolució de les convocatòries de vacunació.

Cares visibles de la societat catalana, com ara el periodista Ramon Pellicer, el director de cinema Ventura Pons, el doctor Antoni Trilla o directament la primera persona a Catalunya que es va posar la vacuna, Josefa Pérez, han visibilitzat en la campanya l’orgull i la necessitat de vacunar-se. I vosaltres, us arremangareu quan arribi el vostre torn?

Data d'actualització:  22.04.2021