Altres formes de fumar

Preguntes, respostes, mites i creences sobre altres formes de fumar

 • Tabac sense combustió. Obre en una nova finestra.

  El tabac sense combustió és un producte a mig camí entre les cigarretes convencionals i les electròniques. Amb l’evidència científica actual, aquests dispositius no es poden considerar menys perjudicials per a la salut de les persones que el tabac convencional ni tampoc mètodes eficaços per deixar de fumar.

 • Cigarretes electròniques. Obre en una nova finestra.

  Les cigarretes electròniques es promouen sovint com a productes segurs i com a substitutius del tabac que poden ajudar a deixar de fumar. Ara per ara no hi ha estudis que, a llarg termini, en demostrin la seguretat. I, a curt termini, poden tenir efectes respiratoris similars als de les cigarretes convencionals.

 • Els 5 mites del tabac per cargolar. Obre en una nova finestra.

  Descobriu si és cert o no que el tabac per cargolar és més natural i menys perjudicial que el tabac manufacturat; si el consum és tan minoritari com sembla, si costa menys esforç deixar de fumar aquest tipus de tabac i què hi ha darrere de la idea que amb el tabac per cargolar es fuma menys i se sap el que es fuma.

 • Els 5 mites de les pipes d'aigua. Obre en una nova finestra.

  Cinc dades que desmunten falses creences sobre les pipes d'aigua, l'impacte de l'exposició al fum ambiental que generen i la seva innocuïtat per a la salut, fins i tot quan són "lliures de tabac".