Coronavirus

Si ets professional sanitari/ària, cuida la teva salut emocional a través de la Web App de GestióEmocional.cat

A través de GestioEmocional.cat, podreu: avaluar el vostre estat emocional, accedir a eines per aprendre a gestionar les vostres emocions i obtenir recursos professionals.

Avaluació de l’estat emocional

A GestioEmocional.cat podreu avaluar la vostra salut emocional a través d’un qüestionari en el qual trobareu preguntes que haureu de respondre de forma anònima.

En cas que es detecti la necessitat d’ajuda, haureu d’omplir un formulari perquè un/a professional de la salut mental especialitzat/da en el tractament a professionals de l’àmbit sanitari pugui valorar la vostra salut emocional i així fer-vos un bon diagnòstic.

És important que sapigueu que totes les dades que hi aporteu seran tractades de manera completament confidencial.

Recursos per a la gestió emocional

Aquesta secció està formada pels apartats Símptomes i Eines. Entre els símptomes que hi figuren, hi ha: sentir-se aïllat, recordar moments dolorosos, estar desconnectat de la realitat, estar preocupat, tenir emocions negatives i tenir dificultats per dormir.

Pel que fa a les eines que us permetran alleujar aquests símptomes, hi trobareu: sons ambientals, imatges relaxants, tècniques de mindfulness, orientació per al canvi de perspectiva, escàner corporal, consells per mantenir-se en el present, tècniques de respiració profunda, propostes per relacionar-se amb altres persones, activitats d’oci, citacions inspiradores, directrius per a l’observació de pensaments, exercicis per a les relacions interpersonals, indicacions per calmar els sentits, instruccions per al control de pensament i, finalment, consells per aprendre a aturar-se i fer una pausa.

Recursos professionals

Aquí trobareu números de telèfon d’interès, com ara el d’Informació Sanitària, el d’Emergències Mèdiques o el de Coronavirus Vall d’Hebron.

 

 

Cuidem el que som.

 

Nova app GestioEmocional.cat

La nova app GestioEmocional.cat per a professionals et permetrà gaudir de tots els seus serveis des del mòbil d’una forma més ràpida i accessible. Podràs avaluar les teves emocions de manera completament confidencial i anònima, rebre suport d’un professional de la salut mental en cas necessari, accedir a eines per a la millora dels teus símptomes i obtenir recursos sobre atenció professional.

Si encara no te l’has descarregat, fes-ho ara a través de l’App Store i Google Play.

Data d'actualització:  18.06.2021