Coronavirus

Valora el nivell de risc de les activitats

Riscòmetre COVID-19

Per tal de facilitar una actuació responsable de la ciutadania, s’ha creat el riscòmetre, una guia ràpida creada perquè la gent pugui conèixer i valorar el grau de risc d’algunes activitats i, a més a més, les pautes a seguir per poder minimitzar el seu nivell d’exposició a la COVID-19. Aquestes pautes a seguir són:

En espais a l’aire lliure es minimitza el risc de contagi de la COVID-19 perquè es redueix la possibilitat de concentració del virus.

Reunint-te amb poques persones pots contribuir a frenar l’increment de casos de COVID-19 i reduir el risc potencial de contagi entre la població.

Reduint la interacció social a les teves bombolles redueixes la probabilitat d’expansió del virus i facilites la tasca de rastrejar els contactes estrets en cas d’haver-hi un positiu.

Cal extremar les precaucions davant de les persones de risc perquè 1 de cada 4 persones a Catalunya està en risc alt o molt alt de patir conseqüències greus per la COVID-19.

Cal exposar-se el mínim temps possible amb altres persones per tal de reduir la probabilitat de contagi en cas de compartir espai amb algú positiu de COVID-19.

Data d'actualització:  19.01.2021