Coronavirus

Cuida la teva salut emocional a través de la web app GestióEmocional.cat

Si ets jove, adolescent o bé pare o mare d’un fill o una filla menor de 16 anys i sents que alguna cosa no va bé i que sovint et venen al cap emocions negatives com ara la por, la preocupació o la tristor, pensa que són símptomes normals a causa de la crisi sanitària que vivim i que ara, més que mai, cal que tinguem cura de la nostra salut emocional.

A través de la web app GestioEmocional.cat podràs disposar d’una sèrie de recursos i eines perquè puguis gestionar i valorar el teu estat emocional en funció dels símptomes que tinguis, rebre consells i indicacions sobre què cal fer en cada situació, o bé ser atès per un metge en cas necessari.

Què m’ofereix la web app GestióEmocional.cat?

Una vegada ja hagis indicat quina és la teva franja d’edat, hi trobaràs tres apartats: un qüestionari per avaluar el teu estat emocional, recursos per a la gestió emocional i, finalment, recursos professionals.

  • Avaluació del teu estat emocional. Aquí trobaràs preguntes que hauràs de respondre perquè un grup de professionals de la salut mental pugui valorar la teva salut emocional i així fer-te un bon diagnòstic.

  • Recursos per a la gestió emocional. Aquesta secció està formada pels apartats Símptomes i Eines. A Símptomes trobaràs diverses preguntes relacionades amb el teu nivell de malestar emocional i hauràs de valorar les teves respostes indicant un número de l’1 al 10. D’altra banda, si ets major de 16 anys, a Eines podràs gaudir, per exemple, d’eines per ajudar a dormir millor, imatges relaxants o exercicis per calmar els sentits.
  • Recursos professionals. Aquí tindràs accés a números de telèfon d’interès, com ara els d’Informació Sanitària, d’Emergències Mèdiques o de Coronavirus Vall d’Hebron.

 

Cuida la teva salut emocional.

Data d'actualització:  09.02.2021