Coronavirus

Campanya Jo Actuo X Donar

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Formulari de recollida de donacions de material, productes i serveis sanitaris

Una vegada enviat el formulari ens posarem en contacte amb vosaltres per gestionar la vostra donació.

 


Informació bàsica sobre protecció de dades Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions del Departament de Salut"

Responsable del tractament: Secretaria General. Departament de Salut. Travessera de les Corts, 131-159, 08028 Barcelona. 

Finalitat:
 gestionar la relació institucional del Departament de Salut derivada de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies del Departament.

Legitimació:
 consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.

Destinataris:
 es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que actuïn per compte del responsable del tractament. 

Drets de les persones interessades:
 podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, dret a l’oblit, dret a la portabilitat de les dades i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Secretaria General (Departament de Salut. Travessera de les Corts, 131-159, 08028 Barcelona) o mitjançant la petició genèrica disponible a la pàgina web del Departament de Salut. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.