Àrea per a tutors, caps d’estudi i col·laboradors docents

Tal com estableix el Decret 165/2015, de 21 de juliol, de formació sanitària especialitzada a Catalunya, la formació del personal resident constitueix la finalitat primordial d’aquest sistema de formació sanitària especialitzada.

Dins de les funcions de la Direcció General de Professionals de la Salut, mitjançant la Subdirecció General d'Ordenació i Desenvolupament Professional i en relació ambls tutors, s'ha de "facilitar la millora de la seva competència en les metodologies docents, ha d’afavorir que els tutors organitzin activitats de formació continuada" relacionada amb les seves tasques com a tutors de residents de les professions sanitàries.

Us presentem la proposta formativa adreçada a professionals sanitaris que exerceixen tasques de tutor, col·laborador docent i cap d’estudis de residents pel proper 2021 per mirar d'atendre aquestes necessitats formatives i facilitar la competència en l'acció tutorial.

Com que la situació de la pandèmia per COVID-19 sembla que es mantindrà durant un temps (que desitgem el més breu possible) i donat que els resultats obtinguts en les enquestes de satisfacció que han respost els participants en les activitats realitzades entre el setembre i el novembre d'enguany, hem decidit mantenir la modalitat 100% en línia, combinant en les activitats formatives amb sessions síncrones via plataformes streaming i amb activitat lectiva a la Plataforma DELTA de Formació i Innovació Virtual del Departament de Salut.

Quan la situació sanitària ho permeti ens plantejarem si algunes d'aquests propostes canvien la modalitat a presencial o semipresencial o l'horari actualment previst.

Podeu consultar les activitats, durada, nombre màxim de participants i el seu cost.

Si esteu interessats en alguna activitat consulteu amb les vostres unitats docents a les quals informarem de seguida que tanquem els programes.

Moltes gràcies i esperem que resulti del vostre interès.

Oferta Formativa 

portada-programa-2021

Podeu consultar el catàleg amb l'oferta formativa aquí

Podeu consultar el catàleg amb l'oferta formativa aquí

Dades de formació primer semestre any 2019

Podeu consultar el catàleg amb l'oferta formativa aquí

Dades de formació any 2018

Podeu consultar el catàleg amb l'oferta formativa aquí

Dades de formació any 2017

Podeu consultar el catàleg amb l'oferta formativa aquí

Dades de formació any 2016

Podeu consultar el catàleg amb l'oferta formativa aquí

Dades de formació any 2015

Data d'actualització:  19.02.2021