• Inici
  • L'ús del feedback en la docència

Formulari inscripció activitats formació continuada tutors

Una vegada complimentat aquest formulari rebreu un missatge conforme aquesta sol·licitud ha arribat al nostre aplicatiu de gestió i el codi que s’ha generat, en tant que la sol·licitud s’ha registrat.

Una vegada finalitzat el termini de recepció de sol·licituds que s’indica a cada programa rebreu la informació de l’estat de la sol·licitud: admès, exclòs o llista d’espera mitjançant un correu electrònic des de l’Àrea  de Formació Continuada_Tutors.

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Inscripció curs L’ús del feedback en la docènciaInformació bàsica sobre protecció de dades 

Identificació del tractament: "Registre del personal docent, avaluadors, assessors, col·laboradors i alumnat”
Responsable del tractament: Secretaria General. Departament de Salut. Travessera de les Corts, 131-159, 08028 Barcelona. 
Finalitat: Portar a terme la gestió administrativa i econòmica de l’alumnat i el personal docent, avaluador, assessor i col·laborador en l’àmbit de les activitats formatives i no formatives que desenvolupa la SGOPD.
Legitimació: consentiment de la persona interessada adreçat a la corresponent unitat docent. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.
Destinataris: Les dades es comuniquen als encarregats de tractament que actuïn per compte del responsable del tractament. 
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, dret a l’oblit, dret a la portabilitat de les dades i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Secretaria General (Departament de Salut. Travessera de les Corts, 131-159, 08028 Barcelona) o mitjançant la petició genèrica disponible a la pàgina web del Departament de Salut. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu. 
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.
Les dades que conté aquest formulari son proporcionades per la Unitat Docent quan el tutor/empleat del centre sol·licita l’assistència a una activitat formativa.
La Unitat Docent ha de disposar del consentiment exprés del tutor/empleat per al tractament de les dades incloses en el formulari i ha de proporcionar-li la informació que consta en el peu d’informació d’aquest formulari.