• Inici
  • Salut realitzarà un cribratge poblacional amb PCR a Montblanc en els pròxims dies per tal de detectar possibles positius

Salut realitzarà un cribratge poblacional amb PCR a Montblanc en els pròxims dies per tal de detectar possibles positius

22/03/2021 16:32

Des del passat 16 de febrer i fins el 20 de març a Montblanc s’hi han detectat 128 casos positius

La Conca de Barberà presenta un risc de rebrot de 1.733 i una Rt de 4,07. La població de Montblanc, a 18 de març presenta un risc de rebrot de 3.834,23 i una Rt de 3,9. Des del 16 de febrer, a la població de Montblanc s’han detectat 128 casos positius de coronavirus. D’aquests, 56 corresponen a membres de la comunitat africana.

Els 128 casos, segons els Serveis de Vigilància Epidemiològica de la Regió Sanitària Camp de Tarragona serien fruit d’una agrupació que té diversos brots en diferents bombolles, algunes d’elles relacionades entre si. Així mateix hi ha grups escolars tant de l’Escola les Muralles com de l’Institut Martí l’Humà on s’estan aplicant el protocols específics de quarantena, cribratges i seguiment de casos en aquestes situacions.

Per tot això, des de la Regió Sanitària Camp de Tarragona s’ha decidit realitzar un cribratge poblacional a la ciutat de Montblanc a les persones majors de 16 anys en els pròxims dies. El cribratge el realitzaran els professionals de l’ICS (Institut Català de la Salut) coordinats des del CAP de Montblanc i en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi.

 

Tarragona, 22 de març de 2021.