• Inici
  • Tramitació electrònica de la revisió de la incapacitat temporal a petició de les empreses

Tramitació electrònica de la revisió de la incapacitat temporal a petició de les empreses

07/06/2019 12:08

El passat dia 5 de juny es va publicar el nou tràmit Revisió de la situació d’incapacitat temporal a petició de les empreses a la pàgina Tràmits de la Generalitat, on es poden consultar tots els tràmits que les empreses i la ciutadania poden fer amb l’Administració.

Aquest tràmit està concebut perquè la comunicació entre l’Administració i l’empresa sigui únicament en suport electrònic, tal com obliga la Llei de procediment administratiu. S’adreça a les empreses, el règim especial d’autònoms i les administracions públiques que, tal com permet la normativa, vulguin demanar la revisió de la incapacitat temporal d’un treballador o treballadora al seu càrrec.

Un cop efectuada la revisió, la Subdirecció General d’Avaluacions Mèdiques, que és l’encarregada del control, la inspecció, l’avaluació i el seguiment dels processos mèdics i sanitaris corresponents a les prestacions del sistema de la Seguretat Social en matèria d’incapacitats laborals, si ho considera oportú, citarà el treballador o treballadora i comunicarà a l’empresa el resultat mitjançant una notificació electrònica.

Per a més informació, consulteu la pàgina Tràmits de la Generalitat. Podeu fer la cerca per temes i després clicar a Salut i avaluacions mèdiques, on trobareu la descripció detallada del tràmit.