• Inici
  • Comença la vacunació al Pavelló Firal de Tortosa

Comença la vacunació al Pavelló Firal de Tortosa

10/05/2021 16:51
Pavelló firal
Pista pavelló firal

El dilluns 10 de maig s’ha iniciat la vacunació al Pavelló Firal de Tortosa, punt mitjà de vacunació massiva a les Terres de l’Ebre

Paral·lelament s’ha iniciat també la vacunació a la franja de 50 a 59 anys

Aquest dilluns 10 de maig s’ha iniciat la vacunació de població general al Pavelló Firal de Tortosa, on durant el dia d’avui s’hi vacunaran un total de 578 persones, malgrat que la capacitat màxima en plena ocupació de vacunes és de fins a 1.000 dosis cada dia. Aquest inici de vacunació al Pavelló Firal de Tortosa coincideix amb l’inici de la vacunació a les Terres de l’Ebre de la població de 50 a 59 anys.

La previsió de vacunacions aquesta setmana serà d’aproximadament 13.000  unitats a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, distribuïdes pels diferents punts de vacunació i Atenció Primària.

Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, ha volgut “agrair a l’Ajuntament de Tortosa la cessió d’aquest pavelló firal, alhora que als professionals d’Atenció Primària de l’ICS Terres de l’Ebre i del SEM”. Lleixà ha destacat el fet que “avancem favorablement en el ritme de vacunació, on a les Terres de l’Ebre ja tenim un 33% de la població en primera dosi i un 15,5% de la població amb la pauta completa.

 

Tortosa, 10 de maig de 2021.