• Inici
  • Adjudicat el projecte per al nou consultori local de Jesús

Adjudicat el projecte per al nou consultori local de Jesús

30/04/2021 13:14

Aquest divendres 30 d’abril s’ha adjudicat el projecte de construcció del nou consultori local de Jesús

El nou consultori que Salut instal·larà a Jesus continua avançant fases després que el jurat del concurs públic de projecte ha escollit i adjudicat la redacció del projecte executiu a la proposta de Carles Orriols i Caba. El nou equipament, que s'ubicarà a un solar municipal cedit per l'Ajuntament, permetrà disposar d'espais assistencials més adequats per a l'atenció sanitària i millorar l'accessibilitat per a persones amb alguna discapacitat.

La inversió prevista per a la construcció d'aquest nou consultori local de Jesús s'eleva fins als gairebé 1,5 milions d'euros. D'aquests, 180.000 € corresponen al projecte executiu, 1,1 milions d'euros a la part d'infraestructures i 200.000 € aniran destinats a l'equipament mèdic. El nou consultori disposarà de més sales i equipament, pensant en el nombre creixent de població a Jesús. Concretament, la previsió d'equipaments és la següent:

- 4 sales de consulta

- 4 sales de consultes d'infermeria

- 1 sala de consulta polivalent/extraccions i tractaments d'emergència i observació

- 1 aula de grups/educació sanitària

Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària Terres de l'Ebre, ha volgut destacar "la bona notícia que suposa l'evolució en les diverses fases d'aquest nou consultori a Jesús". Lleixà ha valorat "la importància d'aquest nou consultori local, que ens permetrà atendre de forma molt més adequada a la població de Jesús, alhora que els professionals disposaran de més estructures, confort i eines de treball, en una inversió important per al territori dins l'aposta per l'Atenció Primària".

Tortosa, 30 d’abril de 2021.