• Inici
  • La Regió Sanitària Camp de Tarragona posa en funcionament el punt de vacunació intermedi a la Sala Kursaal de Valls

La Regió Sanitària Camp de Tarragona posa en funcionament el punt de vacunació intermedi a la Sala Kursaal de Valls

27/04/2021 10:12
Punt de vacunació
Punt de vacunació
Entrevista

Avui s’hi administren 320 dosis, el 100% de les que s’han ofert i tindrà una capacitat de vacunació de 3.000 dosis a la setmana.

La Regió Sanitària Camp de Tarragona ha posat en funcionament avui el punt intermedi de vacunació a la Sala Kursaal de Valls. El delgat del Govern, Òscar Peris, gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega i l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré han visitat aquesta tarda l’espai.

La Sala Kursaal de Valls forma part dels tres punts intermedis de vacunació que hi haurà a la Regió Sanitària Camp de Tarragona conjuntament amb el pavelló Joan Ortoll de Calafell i el punt que s’ubicarà a la ciutat de Reus.

El gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega ha destacat que “el punt de la Sala Kursaal és un punt de fàcil accés tant per a la població de Valls com per a la població de l’Alt Camp i la Conca de Barberà”. Descarrega ha destacat que “aquesta sala té una fàcil i ràpida adaptació per tal de subministrar el màxim de vacunes possibles”. En el dia d’avui s’han administrat 320 dosis de vacunes Astra Zeneca per a la població compresa entre els 60 i els 69 anys. 

 

Tarragona, 26 d’abril de 2021