• Inici
  • La Regió Sanitària Camp de Tarragona tindrà tres punts de vacunació on s’administrarà la vacuna d’AstraZeneca

La Regió Sanitària Camp de Tarragona tindrà tres punts de vacunació on s’administrarà la vacuna d’AstraZeneca

11/02/2021 09:17

S’ha convocat als col·lectius de vacunació al CAP Nou Tarraco de Tarragona, a la carpa habilitada a Cambrils i al punt de vacunació de l’Hospital Pius de Valls

Ahir dimarts 9 de febrer es va començar a administrar a la Regió Sanitària Camp de Tarragona la vacuna d'AstraZeneca. Els punts de vacunació són el CAP Nou Tarraco de Tarragona, la carpa habilitada a Cambrils per a tal efecte i el punt de vacunació de l’Hospital Pius de Valls. Aquests punts formen part dels 37 que estan distribuïts arreu de Catalunya.

Aquesta vacuna està destinada a immunitzar personal essencial com  treballadors de les oficines de farmàcia, psicòlegs clínics, fisioterapeutes, logopedes, nutricionistes, SAD i també els cossos de seguretat i emergències. A la Regió Sanitària Camp de Tarragona el cos de Mossos d’Esquadra es vacunaran a la comissaria de Camp Clar.  

Les dosis assignades aquesta setmana a cada punt de vacunació són al CAP Nou Tarraco 900, al punt de vacunació del Pius Hospital de Valls 100 i a la carpa habilitada a Cambrils 800. A la comissaria dels Mossos d’Esquadra se n’administraran 200.

El personal essencial que es vacuna amb AstraZeneca es convoca mitjançant sms on se li indica el punt de vacunació i la franja horària en què pot vacunar-se.

El gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega ha afirmat que “aquesta és una nova vacuna que amplia les possibilitats en l’estratègia de vacunació a la nostra regió. Esperem que la disponibilitat de vacunes faci que ens encaminem cap a la immunitat col·lectiva. Vacunar-se és un acte individual però de responsabilitat col·lectiva ja que no només és per no patir la malaltia sinó també per evitar transmetre-la”.

 

Tarragona, 10 de febrer de 2021.