• Inici
  • Comença a administrar-se la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19 a la Regió Sanitària Metropolitana Nord

Comença a administrar-se la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19 a la Regió Sanitària Metropolitana Nord

22/01/2021 12:54
  • Avui s’ha començat a vacunar a la residència Sabadell Gent Gran
  • Aquesta setmana es vacunarà a les residències del Vallès Occidental i del Barcelonès Nord i Maresme. La setmana vinent es farà al Vallès Oriental

Avui s’ha començat a posar la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19 a la residència Sabadell Gent Gran, on es va iniciar el passat dia 27 de desembre la vacunació a la Regió Sanitària Metropolitana Nord.

La segona dosi de la vacuna s’ha administrat a 109 residents i 37 treballadors del centre. Entre les persones vacunades avui en aquesta residència de Sabadell hi ha Marina Benavent, de 84 anys, que el passat dia 27 de desembre va ser la primera persona a rebre la vacuna a la Regió Sanitària Metropolitana Nord. També s’ha vacunat Maria Rosa López, de 64 anys, tècnica higienicosanitària, primera professional a qui es va administrar la vacuna.

Durant aquesta setmana es començarà a administrar la segona dosi a les residències del Vallès Occidental i del Barcelonès Nord i Maresme. El dia proper dia 25 de gener s’iniciarà aquesta segona ronda al Vallès Oriental.

Actualment hi ha 40.552 persones vacunades amb la primera dosi a la Regió Sanitària Metropolitana Nord, 9.926 residents i 30.626 professionals.


Les dades de vacunació, desagregades per àrees de gestió assistencial (AGA), comarques i municipis, les trobareu a la pàgina web del Departament de Salut.


Sant Cugat del Vallès, 20 de gener de 2021